0521 515 750   info@werkplaatstechniek.nl

Klingspor

Wij leveren alles uit dit programma voor een offerte kunt u altijd bellen of mailen.

www.klingspor.nl

Klingspor is al meer dan 110 jaar een wereldwijde leider in het produceren van kwalitatief hoogstaande schuur- en slijpmiddelen. De succesvolle bedrijfsgeschiedenis steunt op 2 belangrijke pilaren: traditie en innovatie. Als belangrijke lokale ondernemer geloven wij dat traditie en groei hand in hand gaan en we met onze innovaties bijdragen tot de efficientie, veiligheid en kwaliteit van de processen in de industrie en handel.

Een reis door de KLINGSPOR geschiedenis kunt u hier beleven!


Rollen

KLINGSPOR rollen zijn beschikbaar voor handmatig gebruik of  handschuurmachines. Voor uiteenlopende materialen zoals hout, Metaal, lak enz.

Om direct online te bestellen in onze webshop klik hier


Banden

KLINGSPOR banden worden in verschillende maten voor vrijwel alle schuurmethodes en in vele uitvoeringen voor verschillende materialen en toepassingen geleverd.

Om direct online te bestellen in onze webshop klik hier


Fiberschijven

KLINGSPOR fiberschijven zijn uitermate geschikt voor grove schuurwerkzaamheden, het roestvrij maken van metalen delen, ontbramen en de bewerking van lasnaden.

Om direct online te bestellen in onze webshop klik hier


Schuurvellen

KLINGSPOR schuurvellen zijn verkrijgbaar als stroken, vellen en schijven van diverse kwaliteiten en in uiteenlopende uitvoering.


Slijpmop

De slijpmop is met name geschikt voor het schuren van fijne, geprofileerde oppervlakken en past zich feilloos aan ieder werkstuk aan. KLINGSPOR heeft voor de meeste toepassingen, van vlakke tot concave en convexe oppervlakken en voor vrijwel alle te bewerken materiaalsoorten de meest geschikte slijpmop.


Vlaklamellenschijven

De KLINGSPOR vlaklamellenslijpschijf bereikt door de trapsgewijze, radiale plaatsing van de lamellen van schuurlinnen een veel betere schuurprestatie dan de meeste traditionele slijp- en schuurgereedschappen.


Kronenflex afbraam en doorslijpschijven

Door permanente innovaties en de ontwikkeling van speciale producten voor de verschillende toepassingen biedt KLINGSPOR met de Kronenflex afbraam- en doorslijpschijven een compleet programma dat niets te wensen overlaat.


Diamant doorslijpschijven

KLINGSPOR diamantdoorslijpschijven worden gekenmerkt door korte doorslijptijden, een geringe slijtage en zuivere snijvlakken. Het uitgebreide productassortiment biedt voor de verschillende materiaalbewerkingen speciaal gesinterde en lasergelaste uitvoeringen.